Anouk Verlaan
Anouk Verlaan
20 feb · 5 minutes read

Meer conversie in je webshop met een duidelijke filter-, en zoekfunctie

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: een goedwerkende filter-, en zoekfunctie op je webshop is ontzettend belangrijk. In dit blogbericht gaan we daar diep op in.

Lees meer
6 tips om je zoekfunctie te optimaliseren

Een goede zoekfunctie werkt conversie verhogend, lees hier hoe je je zoekfunctie kan optimaliseren.

Zoekfunctie analyse
Website optimaliseren door inzicht in je zoekfunctie

Een zoekfunctie heb je op je website om je bezoekers te helpen vinden waar ze naar op zoek zijn. Maar wist je dat je zelf ook hele waardevolle informatie kan halen uit het zoekgedrag van je bezoekers?

Whitepaper: het belang van een krachtige zoekfunctie op websites

In deze whitepaper wordt dieper ingegaan op de meerwaarde van een krachtige zoekfunctie, op welke websites een krachtige zoekfunctie noodzakelijk is en hoe je een krachtige zoekfunctie herkent.

4 redenen om je website van een gebruiksvriendelijke zoekfunctie te voorzien

Als organisatie besteed je veel tijd en geld aan het optimaliseren van je online vindbaarheid en het schrijven van pakkende teksten. Logisch, want je wilt dat bezoekers op jouw website terecht komen en dat ze daar blijven. Toch is het aanbieden van een goede interne zoekfunctie op je website minstens zo belangrijk.

Searchine Site Search gratis in deze crisisperiode

Het is een onzekere tijd, daarom willen wij organisaties helpen om informatie op websites makkelijk vindbaar te maken. Wij merken dat er een enorme behoefte is aan informatie over Corona en de gevolgen. Wij bieden daarom Searchine Site Search in de periode van de crisis kosteloos aan op websites die deze mensen helpen.

Betere website prestaties voor Scholen in de Kunst met Searchine

Met Searchine Site Search is de hele website doorzoekbaar, wordt de server niet meer zwaar belast, kunnen bezoekers eenvoudiger zoeken door filters en wordt er relevante content getoond op 404-pagina’s. Bekijk de case.

3 redenen waarom je zelf geen interne zoekfunctie moet bouwen

Veel ontwikkelaars kiezen ervoor om een standaard zoekfunctie, aanwezig in vele CMS'en, te gebruiken en daarop door te ontwikkelen. Toch zitten hier nadelen aan, zoals inspanning en onderhoud, waardoor het kiezen voor een externe site search oplossing vaak een betere keuze is.

Waarom je met een interne zoekfunctie meer conversie genereert

Bedrijven onderwaarderen het belang van een goede interne zoekfunctie op hun website. Dit terwijl uit onderzoek blijkt dat bezoekers die een interne zoekopdracht uitvoeren, twee keer zoveel kans hebben om te converteren als de zoekfunctie goed werkt.

Bezoekers brandweer.nl krijgen relevantere informatie met de zoekfunctie van Searchine

Met Searchine klikken bezoekers vaker op tenminste één van de aangeboden pagina’s in de zoekresultaten, er zijn namelijk 60% minder uitstappen nadat bezoekers de zoekresultaten te zien krijgen.