op 26 maart 2020

Searchine Site Search gratis in deze crisisperiode

Het is een onzekere tijd, daarom willen wij organisaties helpen om informatie op websites makkelijk vindbaar te maken. Wij merken dat er een enorme behoefte is aan informatie over Corona en de gevolgen. Met Searchine Site Search is deze informatie op websites eenvoudig doorzoekbaar. Wij bieden daarom Searchine Site Search in de periode van de crisis kosteloos aan op websites die deze mensen helpen.

Marc Galestin
Marc Galestin
Sales & Account manager

De meerwaarde van Searchine in deze onzekere tijd:

 • Het snel vindbaar maken van informatie voor vragen over Corona en de gevolgen.

 • Ontlasting van de klantenservice.

 • Inzicht krijgen in welke informatie bezoekers willen weten.

Hoe helpt Searchine? 

Het vinden van de juiste informatie op een website is niet altijd gemakkelijk voor bezoekers. Met de snelle interne zoekfunctie van Searchine krijgen bezoekers snel antwoord op hun vragen. Al bij het intypen van een paar letters in de zoekbalk worden er direct resultaten getoond, zonder dat de bezoeker naar een aparte pagina voor zoekresultaten hoeft te gaan.

Searchine verhoogt de zelfstandigheid van de bezoekers bij het vinden van antwoorden op hun vragen. Bezoekers die snel de juiste informatie vinden, vragen niet meteen om hulp bij andere afdelingen (zoals de klantenservice). Dit scheelt wachtrijen aan de telefoon en vragen via e-mail. Het is al druk genoeg in deze periode. 

Wat kan Searchine? 

 • Zoeken over meerdere websites
  De zoekfunctie kan gebruikt worden om meerdere websites of externe informatie doorzoekbaar te maken. Als een bezoeker informatie zoekt over een onderwerp dat jouw website niet heeft, maar bijvoorbeeld een partner wel, wordt de bezoeker doorgestuurd. 
 • Pagina's boosten
  Met Searchine kan je pagina's die het meest relevant zijn in deze tijd hoger laten terugkomen in de zoekresultaten. Op deze manier zien bezoekers als eerst de meest belangrijke informatie.
 • Zoekfilters aanbieden
  Searchine geeft de mogelijkheid om extra zoekfilters aan te bieden aan bezoekers. Dit is van toegevoegde waarde voor websites waar veel zoekresultaten worden verwacht.
 • Meten van zoekgedrag
  Searchine verzamelt ook gegevens omtrent het zoekgedrag van bezoekers. Dit geeft je inzicht in welke informatiebehoefte bezoekers nu hebben, waardoor je deze content kan aanbieden. Hierdoor kan je bezoekers nog beter helpen in deze crisisperiode. 

Wat doet Searchine? 

Searchine gebruikt web standaarden om websites te doorzoeken en crawlt automatisch alle webpagina's. Elke pagina wordt vervolgens geanalyseerd en op de juiste manier geïndexeerd in een supersnelle database.

Hoe moet je Searchine implementeren? 

Searchine is eenvoudig te integreren op iedere website en is niet afhankelijk van het gebruikte CMS. Wij bieden widgets welke makkelijk toe te passen zijn. Een widget is een stukje code welke door de ontwikkelaar in de website kan worden gezet. Searchine is ook aan te passen in eigen look & feel. 

Door de inzet van Searchine Site Search vinden bezoekers sneller de relevante informatie. De statistieken geven ons de mogelijkheid in te spelen op actuele onderwerpen en werken we samen toe naar een nog (brand)veiligere samenleving.
De brandweer

Geïnteresseerd in Searchine?

Wij vertellen graag wat Searchine kan betekenen voor jouw organisatie.
Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Neem contact op
Marc Galestin
Marc Galestin
Sales & Account manager