Whitepaper: het belang van een krachtige zoekfunctie op websites

Er wordt veel tijd en geld besteed aan het optimaliseren van de online vindbaarheid en het schrijven van pakkende teksten. Logisch, want je wilt dat bezoekers op jouw website terecht komen en dat ze daar blijven. Toch is het aanbieden van een goede interne zoekfunctie op je website minstens zo belangrijk. Nieuwsgierig naar het belang van een krachtige zoekfunctie op websites? Lees het in onze whitepaper!

In deze whitepaper wordt dieper ingegaan op de meerwaarde van een krachtige zoekfunctie, op welke websites een krachtige zoekfunctie noodzakelijk is en hoe je een krachtige zoekfunctie herkent. We leggen uit hoe ons product werkt en waarom het gebruiken van Searchine Site Search meestal een betere keuze is dan het zelf bouwen van een interne zoekfunctie. Searchine Site Search bevat verschillende standaard functionaliteiten die zorgen voor het behalen van meer conversie. Benieuwd naar deze functionaliteiten? Download dan onze gratis whitepaper. 

Door de inzet van Searchine Site Search vinden bezoekers sneller de relevante informatie. De statistieken geven ons de mogelijkheid in te spelen op actuele onderwerpen en werken we samen toe naar een nog (brand)veiligere samenleving.
De brandweer

Geïnteresseerd in Searchine?

Wij vertellen graag wat Searchine kan betekenen voor jouw organisatie.
Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Neem contact op