op 15 november 2019

Bezoekers brandweer.nl krijgen relevantere informatie met de zoekfunctie van Searchine

Het doel van de website van de brandweer is om bezoekers te informeren over brandveiligheid. Brandweer.nl bestaat uit veel content, waardoor het soms lastig is voor bezoekers om snel de juiste informatie te vinden. Om deze reden hebben wij Searchine op de website geïmplementeerd

Stephen Maij
Stephen Maij
Co-Owner & Product specialist

Met Searchine klikken bezoekers vaker op tenminste één van de aangeboden pagina’s in de zoekresultaten, er zijn namelijk 60% minder uitstappen nadat bezoekers de zoekresultaten te zien krijgen.

Bezoekers vinden sneller relevante content

Searchine Site Search maakt websites doorzoekbaar met supersnelle geavanceerde zoekresultaten. De interne zoekfunctie van brandweer.nl wordt nu 32% vaker gebruikt. Met Searchine klikken bezoekers vaker op tenminste één van de aangeboden pagina’s in de zoekresultaten, er zijn namelijk 60% minder uitstappen nadat bezoekers de zoekresultaten te zien krijgen. Ook bekijken bezoekers nu minder pagina’s nadat ze resultaten voor de zoekterm hebben ontvangen. Door Searchine weten bezoekers eerder waar de pagina overgaat, waardoor ze sneller de juiste pagina vinden.

Web editors kunnen relevantere content aanbieden

Niet alleen vinden bezoekers sneller relevante informatie door Searchine, maar de webeditors van de brandweer kunnen nu ook relevantere content aanbieden. Searchine geeft inzicht in wat bezoekers op de website verwachten, waardoor er ingespeeld kan worden op de actuele behoefte van de doelgroep.

Door de inzet van Searchine Site Search vinden bezoekers sneller de relevante informatie. De statistieken geven ons de mogelijkheid in te spelen op actuele onderwerpen en werken we samen toe naar een nog (brand)veiligere samenleving.
De brandweer

Geïnteresseerd in Searchine?

Wij vertellen graag wat Searchine kan betekenen voor jouw organisatie.
Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Neem contact op
Stephen Maij
Stephen Maij
Co-Owner & Product specialist