op 15 juli 2020

Whitepaper: het belang van een krachtige zoekfunctie op websites

Er wordt veel tijd en geld besteed aan het optimaliseren van de online vindbaarheid en het schrijven van pakkende teksten. Logisch, want je wilt dat bezoekers op jouw website terecht komen en dat ze daar blijven. Toch is het aanbieden van een goede interne zoekfunctie op je website minstens zo belangrijk. Nieuwsgierig naar het belang van een krachtige zoekfunctie op websites? Lees het in onze whitepaper!

Stephen Maij
Stephen Maij
Co-Owner & Product specialist

In deze whitepaper wordt dieper ingegaan op de meerwaarde van een krachtige zoekfunctie, op welke websites een krachtige zoekfunctie noodzakelijk is en hoe je een krachtige zoekfunctie herkent.

We leggen uit hoe ons product werkt en waarom het gebruiken van Searchine Site Search meestal een betere keuze is dan het zelf bouwen van een interne zoekfunctie. Searchine Site Search bevat verschillende standaard functionaliteiten die zorgen voor het behalen van meer conversie. Benieuwd naar deze functionaliteiten? Download dan onze gratis whitepaper. 

Wil je Searchine uitproberen?

Eerst zien, dan geloven. Wij bieden daarom een vrijblijvende persoonlijke demo aan waarin jij zelf de kracht van Searchine kan ervaren en eventuele vragen over ons product kunt stellen. 

Vraag gratis demo aan
Stephen Maij
Stephen Maij
Co-Owner & Product specialist