Geavanceerde zoekfunctie voor ontwikkelaars

Als website ontwikkelaar is het jouw taak om door middel van geavanceerde technieken een website soepel te laten werken. Een gebruiksvriendelijke zoekfunctie is een belangrijke toevoeging op websites van jouw klanten, omdat dit conversieverhogend is. Searchine biedt je de mogelijkheid om eenvoudig een snelle en krachtige zoekfunctie op websites te plaatsen.

Voordelen Searchine Site Search

Veel ontwikkelaars kiezen ervoor om een standaard zoekfunctie, aanwezig in vele CMS'en, te gebruiken en daarop door te ontwikkelen. Een standaard ingebouwde zoekfunctie is vaak beperkt, waardoor krachtige, snelle en relevante resultaten achterwege blijven. Wij hebben de voordelen van Searchine Site Search voor jou op een rijtje gezet: 

1. Eenvoudige integratie

Searchine biedt eenvoudige widgets welke op iedere website geplaatst kunnen worden. Configuratie van de widget gebeurd voornamelijk door het toevoegen van enkele instellingen in de code of door het aanpassen van instellingen in de portal van Searchine. Nieuwe functionaliteit wordt automatisch beschikbaar.

Search as a Service

Searchine wordt geleverd als SaaS oplossing. Dit betekent dat de afnemer van Searchine geen omkijken heeft naar de achterliggende techniek, opslag en continuïteit van de aangeboden zoekfunctie. 

2. Niet CMS afhankelijk

Searchine Site Search past op iedere website, dit is niet afhankelijk van het gebruikte CMS.

Searchine heeft op dit moment een plug-in voor het Umbraco CMS, waardoor nog snellere integratie mogelijk is. In de toekomst zullen plug-ins beschikbaar komen voor diverse andere software pakketten zoals Sitecore, DNN, WordPress en Drupal.  Ook zonder plug-in is de software prima te integreren met elk platform. Tevens is er een API beschikbaar om versneld content updates door te geven.

3. Ondersteuning aan ontwikkelaars

Vanuit Searchine bieden wij ondersteuning en advies om de zoekoplossing zo goed mogelijk te kunnen implementeren op de websites van je klanten. Wij willen exclusief samenwerken met ontwikkelaars, zodat het product optimaal werkt en we een prettige zoekervaring voor gebruikers kunnen garanderen.

Optimale performance met Searchine Site Search

Wij zijn continu bezig met het doorontwikkelen en verbeteren van de zoekoplossing van Searchine. Alles wat binnen Searchine wordt ontwikkeld, mag niet ten koste gaan van de performance en de wens om supersnel relevante zoekresultaten te geven aan de gebruiker. 

Probeer Searchine uit

Eerst zien, dan geloven. Wij bieden daarom een vrijblijvende persoonlijke demo aan waarin jij zelf de kracht van Searchine kan ervaren en eventuele vragen over ons product kunt stellen. 

Vraag gratis demo aan

Betere website prestaties

Met Searchine Site Search zijn er minder website uitstappen, is de hele website doorzoekbaar, wordt de server niet meer zwaar belast, kunnen bezoekers eenvoudiger zoeken door filters en wordt er relevante content getoond op 404-pagina’s.

Bekijk deze case
Relevante informatie aanbieden

Na de implementatie van Searchine Site Search kan de brandweer relevantere content aanbieden door inzicht in zoekgedrag, heeft de website meer organisch verkeer, heeft de website minder website uitstappen en kunnen bezoekers eenvoudiger zoeken met filters. 

Bekijk deze case
Twee websites, één zoekfunctie

Na het implementeren van Searchine Site Search zijn meerdere websites binnen één domein doorzoekbaar, is de conversie verdubbeld, is er door inzicht in websitefouten meer organisch verkeer en zijn er minder website uitstappen.

Bekijk deze case

Wij ervaren een fijne samenwerking. Wij helpen onze klanten door hun bezoekers direct naar de juiste content te brengen en hierbij krijgen we goede ondersteuning van Searchine bij het implementeren van de zoekfunctie.
True People