Snelle zoekfunctie op je website

Searchine navigeert bezoekers snel naar de juiste bestemming en geeft inzicht in het zoekgedrag op je website.


De snelle zoektocht naar de juiste informatie

Het vinden van de juiste informatie op je website is niet altijd gemakkelijk voor bezoekers. Searchine navigeert bezoekers efficiënt en snel door je website, zodat ze bij de juiste informatie komen. Met de snelle zoekfunctie van Searchine krijgen bezoekers antwoord op hun vragen en dit zorgt voor grotere klanttevredenheid. Bezoekers die razendsnel de juiste informatie vinden, vragen niet meteen om hulp bij je andere afdelingen, zoals de servicedesk. Dit scheelt wachtrijen aan de telefoon en vragen via e-mail.

In zo min mogelijk stappen naar het doel

Bezoekers die gebruikmaken van een zoekoplossing weten vaak al waarnaar ze opzoek zijn. Om conversie te genereren is het belangrijk om bezoekers in zo min mogelijk stappen naar hun bestemming te brengen. Searchine is de gids die bezoekers direct naar het juiste doel leidt.

Leer van het zoekgedrag

Searchine geeft complete informatie over het zoekgedrag van bezoekers op je website. Zo krijg je inzicht in wat bezoekers verwachten te vinden op je website. Met deze inzichten creëer je de mogelijkheid om de informatie aan te passen aan de verwachting van je bezoekers. Ontbrekende informatie kan worden toegevoegd en informatie die niet prominent genoeg aanwezig is, kan worden aangepast. Zo zorg je ervoor dat de zoektocht voor de volgende bezoeker, die naar dezelfde informatie opzoek is, makkelijker en sneller gaat.

Zonder hindernissen

Niemand wil bezoekers kwijtraken. Searchine geeft inzicht in fouten op de website, zoals niet gevonden pagina’s en doodlopende links. Bezoekers willen zonder hindernissen bij de juiste bestemming komen. Searchine zorgt dat deze weg makkelijk is. Zo makkelijk dat bij het intypen van maar een paar letters, er al direct relevante resultaten verschijnen. Op deze manier begeleidt Searchine ook bezoekers die de titel niet precies weten of spelfouten maken.


Searchine Site Search geeft ons inzicht in wat bezoekers op onze website verwachten, waardoor we continu kunnen inspelen op de actuele behoefte en de website in alle opzichten kunnen optimaliseren.
De brandweer