Snelle zoekoplossing voor internetbureaus

Searchine Site Search is de gids die bezoekers direct naar het juiste doel leidt op websites van je klanten.


Verhoog de conversie van klanten

De zoektocht naar het vinden van de juiste informatie op een website kan een lange weg zijn voor bezoekers. Om conversie te generen, willen klanten dat hun bezoekers in zo min mogelijk stappen bij de juiste bestemming komen. Searchine Site Search navigeert bezoekers efficiënt door de websites van klanten, zodat zij bij hun doel terechtkomen. Dit zorgt voor tevreden klanten en met tevreden klanten ben jij ook tevreden, toch?

Adviseer klanten over het zoekgedrag

Searchine Site Search geeft complete informatie over waar bezoekers naar opzoek zijn. Het zoekgedrag van bezoekers is waardevolle informatie voor je klanten. Zo krijgen ze inzicht in wat hun bezoekers op de website verwachten te vinden. Met deze inzichten kunnen klanten de informatie op hun website aanpassen, zodat deze wel voldoet aan de verwachting van hun bezoekers. Klanten willen geen bezoekers kwijtraken. Searchine Site Search geeft je ook de mogelijkheid om klanten inzicht te geven in fouten op hun website, zoals niet gevonden pagina’s en doodlopende links.

Searchine zoekt partners

Wij geloven dat Searchine Site Search de zoekoplossing is op websites van klanten. Wij willen daarom exclusief samenwerken met internetbureaus om Searchine Site Search succesvol in de markt te zetten. Als partner bieden wij ondersteuning aan ontwikkelaars om Searchine Site Search zo goed mogelijk te kunnen implementeren. Neem contact met ons op, zodat wij samen de zoektocht naar de juiste informatie zo prettig mogelijk kunnen maken.


Wij ervaren een fijne samenwerking. Wij helpen onze klanten door hun bezoekers direct naar de juiste content te brengen en hierbij krijgen we goede ondersteuning van Searchine bij het implementeren van de zoekfunctie.
True People