Zoekoplossing van Searchine voor internetbureaus

Als internetbureau is het jouw taak om de ambities van klanten om te zetten naar een creatieve digitale oplossing. Hierbij houdt je rekening met zaken zoals SEO en de gebruikerservaring van bezoekers. Maar ook de interne zoekfunctie mag zeker niet vergeten worden op websites van klanten. Bezoekers die de zoekoplossing gebruiken, zitten meestal al in een laat stadium van het beslissingsproces. Ze weten welke informatie ze nodig hebben en als ze de juiste informatie gevonden hebben, zijn ze klaar om te converteren. Dit zorgt voor tevreden klanten en met tevreden klanten ben jij ook tevreden, toch?

Super gebruiksvriendelijk

Met Searchine Site Search kunnen jou klanten een super gebruiksvriendelijke en snelle zoekfunctie op hun website aanbieden. Na het intypen van maar een paar letters komt de zoekoplossing van Searchine al direct met relevante resultaten, zonder naar een aparte pagina te gaan. Wij hebben de voordelen van Searchine Site Search voor je op een rijtje gezet: 

1. Inzicht in website fouten

Searchine crawlt een website ten behoeve van het indexeren van de content. Tijdens dit proces worden fouten op de website van de klant vastgesteld en daardoor kunnen we waardevolle inzichten geven over mogelijke problemen binnen de website. Hierdoor is Searchine ook een waardevolle bron op de gezondheid van de website te controleren. 

2. Adviseer klanten over het zoekgedrag

Searchine geeft complete informatie over waar bezoekers naar opzoek zijn. Het zoekgedrag van bezoekers is waardevolle informatie voor je klanten. Zo krijgen ze inzicht in wat hun bezoekers op de website verwachten te vinden. Met deze inzichten kunnen klanten de informatie op hun website aanpassen, zodat deze wel voldoet aan de verwachting van hun bezoekers. 

3. Zoekfilters

Als een website veel webpagina's heeft, zijn er meestal ook veel zoekresultaten. Searchine biedt zoekfilters aan, waardoor het zoeken voor bezoekers nog eenvoudiger wordt.

4. Relevante content aanbieden op 404-pagina's

Het is ontzettend frustrerend om op een link te klikken en uiteindelijk terecht te komen op een 404-pagina, waarvan je dacht dat het relevante informatie zou bieden. Searchine biedt functionaliteit in de vorm van een “widget” aan om op basis van de URL, die niet meer bestaat, relevante content te tonen. Zo worden bezoekers verder geholpen en voorkomt het verlies. 

5. Boosting

Zoekresultaten kunnen aangepast worden door middel van het boosten op basis van pagina condities. Zo kunnen pagina's met conversiedoelen altijd een hoge positie krijgen in de zoekresultaten.

6. Meerdere (sub)domeinen doorzoekbaar maken

Searchine maakt het mogelijk om meerdere (sub)domeinen doorzoekbaar te maken. Heeft jouw klant verschillende (sub)domeinen? Laat deze dan samen komen in de zoekresultaten. 

Searchine zoekt partners

Wij geloven dat Searchine Site Search de zoekoplossing is op websites van klanten. Wij willen daarom exclusief samenwerken met internetbureaus om Searchine Site Search succesvol in de markt te zetten. Als partner bieden wij ondersteuning aan ontwikkelaars om Searchine Site Search zo goed mogelijk te kunnen implementeren. Neem contact met ons op, zodat wij samen de zoektocht naar de juiste informatie zo prettig mogelijk kunnen maken.

Voordelen van Searchine voor partners

  • Sales ondersteuning en sparring partner
  • Searchine is eenvoudig te integreren en aan te passen in eigen look & feel
  • Wij geven ondersteuning en advies om de zoekoplossing zo goed mogelijk te kunnen implementeren
  • Kostenbesparend: geen hoge investering bij aanvang en lagere totale kosten

Probeer Searchine uit

Eerst zien, dan geloven. Wij bieden daarom een vrijblijvende persoonlijke demo aan waarin jij zelf de kracht van Searchine kan ervaren en eventuele vragen over ons product kunt stellen. 

Vraag gratis demo aan

Relevantere informatie aanbieden

Na de implementatie van Searchine Site Search kan de brandweer relevantere content aanbieden door inzicht in zoekgedrag, heeft de website meer organisch verkeer, heeft de website minder website uitstappen en kunnen bezoekers eenvoudiger zoeken met filters. 

Bekijk deze case
Betere website prestaties

Met Searchine Site Search zijn er minder website uitstappen, is de hele website doorzoekbaar, wordt de server niet meer zwaar belast, kunnen bezoekers eenvoudiger zoeken door filters en wordt er relevante content getoond op 404-pagina’s.

Bekijk deze case
Twee websites, één zoekfunctie

Na het implementeren van Searchine Site Search zijn meerdere websites binnen één domein doorzoekbaar, is de conversie verdubbeld, is er door inzicht in websitefouten meer organisch verkeer en zijn er minder website uitstappen. 

Bekijk deze case

Wij ervaren een fijne samenwerking. Wij helpen onze klanten door hun bezoekers direct naar de juiste content te brengen en hierbij krijgen we goede ondersteuning van Searchine bij het implementeren van de zoekfunctie.
True People