Searchine Site Search loves Umbraco

Bij Searchine zijn we Umbraco CMS fan. Umbraco, ook wel het ‘friendly’ CMS genoemd, staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid.


SEO-vriendelijk CMS

Om het werken met Umbraco nog leuker en eenvoudiger te maken, kan je packages (uitbreidingen) voor het Umbraco CMS downloaden. Er zijn verschillende SEO packages beschikbaar om SEO-vriendelijke websites te ontwikkelen. Hierdoor wordt de online vindbaarheid van websites verbeterd en kunnen SEO-problemen worden voorkomen. Searchine maakt gebruik van de SEO-informatie om websites snel doorzoekbaar te maken. Dat Umbraco ook ‘SEO-fiendly’ is, is dus erg prettig.

Eenvoudige integratie

Searchine Site Search is eenvoudig te integreren op iedere Umbraco website, zowel nieuwe websites als bestaande websites. We leveren kant-en-klare widgets om toe te voegen op Umbraco websites.

Lancering Umbraco package

Searchine heeft een eigen Umbraco package. De Umbraco package zorgt ervoor dat bij elke wijziging in de content, de Searchine crawlers in staat zijn de content direct opnieuw te indexeren. De umbraco package is beschikbaar op: 
https://our.umbraco.com/packages/website-utilities/searchine-site-search-for-umbraco-7/

 

 


Searchine Site Search geeft ons inzicht in wat bezoekers op onze website verwachten, waardoor we continu kunnen inspelen op de actuele behoefte en de website in alle opzichten kunnen optimaliseren.
De brandweer